Aanbieders Familiereizen

Op zoek naar aanbieders familiereizen? Wil je graag reizen met het hele gezin? Wil je rondreizen met kinderen of tieners? Maar geen zin om de route zelf uit te stippelen? Of vind je het leuk voor de kinderen om een rondreis met leeftijdsgenoten te maken? Bekijk dan hier een handig overzicht van aanbieders familiereizen.

Overzicht aanbieders familiereizen

Ben je op zoek naar familiegroepsreizen? Of maak je liever een privé familiereis met je eigen gezin? Bekijk dan hieronder een overzicht van organisaties die groepsrondreizen aanbieden voor gezinnen met kinderen, zowel familiereizen in groepsverband als individuele reizen.

Aanbod reisorganisaties rondreizen met kinderen

Hieronder een overzicht van een aantal reisorganisaties die rondreizen voor gezinnen aanbieden, in Europa en ook naar verre bestemmingen. Wil je rondreizen met kinderen? Of op vakantie met tieners? Een familierondreis heeft een aantal voordelen. Dat is natuurlijk mijn mening want misschien maak jij liever een privé familiereis 🙂 Bekijk hieronder een overzicht van aanbieders van familierondreizen.

Baobab

Deze reisorganisatie beidt avontuurlijke familiereizen in aan Europa en naar verre bestemmingen. Baobab is een aantal jaar geleden overgenomen door Sawadee waardoor de rondreizen uitgevoerd worden door Sawadee.

Meer informatie: Baobab Familiereizen

Djoser

Voor reislustige gezinnen die het gemak van een groepsreis willen, biedt Djoser groepsreizen voor gezinnen in Europa en naar verre bestemmingen. Er zijn groepsreizen met kinderen van alle leeftijden of in de leeftijdscategorie 10+ en 16+.

Meer informatie: Djoser Family

Fox

Deze organisatie heeft familie groepsreizen en privé familiereizen naar verre bestemmingen. De meeste familie groepsreizen zijn geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie: Fox Familie Rondreizen

FOX, verre reizen van ANWB | FOX.nl

Koning Aap 

Koning Aap biedt groepsreizen aan voor families in Europa en naar verre bestemmingen. Ze hebben ook verre rondreizen speciaal voor gezinnen met tieners van 12 jaar en ouder. Maar ook voor gezinnen met jongere kinderen zijn er de reizen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer informatie: Koning Aap Familiereizen

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Riksja Family (voorheen Riksja Kids)

Riksja Kids heet tegenwoordig Riksja Family. Deze organisatie regelt individuele reizen op maar naar heel veel bestemmingen. Hierdoor kun je jouw eigen reisroute samenstellen zonder dat je zelf alles uit hoeft te zoeken.

Meer informatie: Riksja Family

Sawadee

Sawdee biedt avontuurlijke privé reizen en familiegroepsreizen in Europa en naar verre bestemmingen speciaal voor gezinnen. Ook ideaal voor groepsreizen met pubers. Ze bieden namelijk groepsreizen aan in de leeftijden 7+, 12+ en 16+ zodat je ook zeker weet dat je tiener met leeftijdsgenoten reist.

Meer informatie: Sawadee Familiereizen

SNP

SNP organiseert actieve reizen voor ouders met kinderen onder het thema Family Specials. Dit zijn actieve reizen speciaal voor gezinnen. Van bergwandelingen, edeltochten tot met een zelfgebouwd houtvlot een rivier afzakken.

Meer informatie: SNP Family Specials

SNP Gezinsvakanties

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share